Planetfurry BBS Forum Index Planetfurry BBS
Forums for Planetfurry Site Members and more
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   DonateDonate   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Email Problem

 
Post new topic   Reply to topic    Planetfurry BBS Forum Index -> Site Problems
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nameless
Site Owner
Site Owner


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 1368
Location: Vienna, Austria

PostPosted: Fri Jan 01, 2010 4:41 am    Post subject: Email Problem Reply with quote

I can't send any email through PF any more. My email proggy (Pegasus Mail) gives a "Peer refused connection" error when I try to send mail. I don't use the PF account very much at the moment, so I can't say how long this has been the case.

I'm not sure if this has anything to do with the Systems Block Policy, since I get a dynamic IP address from my ISP. Unless of course the whole address space of my ISP has been blocked. The IP address I see on my side is 62.46.6.65, I don't think that is routed though another layer of NAT at my ISP, but I could be wrong.

I can still receive email just fine and I can also log into the webmail, so my password is ok.

_________________
I'm a nut, but there are those who appreciate me for it.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Nameless
Site Owner
Site Owner


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 1368
Location: Vienna, Austria

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 1:45 am    Post subject: Reply with quote

*BUMP*

Anybody there?

Has the login method for sending mail been changed or anything? I tried playing around with the settings in my mail proggy, but it didn't make any difference. It's difficult to debug this if you're not getting any useful error messages.

_________________
I'm a nut, but there are those who appreciate me for it.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Asalis
Registered User


Joined: 08 Oct 2004
Posts: 2020
Location: Fort Worth, Tx

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 6:19 am    Post subject: Reply with quote

The site has recently been moved to another server from what i understand. don't know the whole story but maybe it gummed up the e-mail addresses. I haven't been able to get into mine for a while. eventually forgot the login.
_________________
Asalis: (uh*sah*lis)

We, dig, giant robots!

http://www.youtube.com/watch?v=x7PjQnw_E0U

I hate the DMV
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger Skype Name
Whip-lash
Kneel before me... for I am Root!


Joined: 20 Nov 2000
Posts: 562

PostPosted: Sat Feb 06, 2010 5:55 pm    Post subject: Reply with quote

My apologies, I didn't notice your messages until just now.

I'm looking into the problem right now.
Back to top
View user's profile Send private message
Whip-lash
Kneel before me... for I am Root!


Joined: 20 Nov 2000
Posts: 562

PostPosted: Sat Feb 06, 2010 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

Nameless, the email scanner config has been updated. It was using a DNS blacklist that included some dynamic addresses, and wasn't excluding messages that were sent using authenticated SMTP. Let me know if you're able to get your email sent now.

Asalis, PM me to have your account reset.
Back to top
View user's profile Send private message
Nameless
Site Owner
Site Owner


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 1368
Location: Vienna, Austria

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 11:53 am    Post subject: Reply with quote

No, I'm still getting the error message. My IP address at the moment should be 62.46.7.42, maybe you can find it in a log.
_________________
I'm a nut, but there are those who appreciate me for it.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address
Whip-lash
Kneel before me... for I am Root!


Joined: 20 Nov 2000
Posts: 562

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 12:57 pm    Post subject: Reply with quote

I'm only seeing POP3 connections from that IP address, nothing for SMTP. I'm wondering if something upstream is blocking your connection...

PM me with the settings you're using to point to the SMTP server.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Planetfurry BBS Forum Index -> Site Problems All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group